Bilforsikring

Du kan roligt sætte dig bag rattet, når din bil er forsikret hos os. Ring til os nu og hør, hvad vi kan tilbyde. 

En Bilforsikring for hele familien

Det kan hurtigt blive en hård uge, hvis bilen er på værksted. Er jeres dagligdag indrettet med bilen som transportmiddel, er det en ekstra stor udfordring, når bilen får en skade, og den pludselig ikke kan bruges. Derfor tilbyder vi en forsikring, der ikke bare dækker skader på bilen, men også hjælper jer, mens bilen bliver repareret. Og kører du el- eller hybridbil, så dækker vi også den.      

Fordele ved vores Bilforsikring

 • Din pris falder

  Og det gør den efter 1 skadefrit år, og indtil du er på billigste pristrin. Det betyder, at du hvert år betaler mindre og mindre for din forsikring, hvis du ingen skader har. 

 • Krisehjælp efter uheld

  Er du involveret i et alvorligt biluheld, dækker vi psykologisk krisehjælp.

 • 0 kr. i selvrisiko på stenslag i forruden

  Hvis du har en Kaskodækning, skal du ikke betale selvrisiko ved reparation af stenslag i din forrude eller glastag. Kør direkte til reparatøren, mens vi klarer regningen.   

Undgå at betale mere for dine køreglade voksne børn

Når du samler dine forsikringer hos os, får du en lang række fordele. Du får fx ingen forhøjet selvrisiko for familiens børn til og med 25 år, når de låner husstandens bil.

Du får også 10 % rabat på alle dine forsikringer. 

 

Bliv Fordelskunde

Sådan dækker vores Bilforsikring

Standarddækning

 • Den lovpligtige ansvarsforsikring

  Dækker hvis din bil forvolder skade på andre personer eller deres ting, og hvis passagerer i din bil kommer til skade. Læs mere om Ansvarsforsikring

Kaskodækninger

 • Skader på din bil

  Dækker skader på din bil, inklusiv monteret tilbehør fx navigationsanlæg.

 • Reparation af stenslag

  0 kr. i selvrisiko, hvis stenslaget kan repareres. Hvis ruden skal udskiftes, skal du betale selvrisiko.

 • Tyveri af ikke-monteret tilbehør og værktøj

  Når det alene bruges i forbindelse med din bil. Det er fx et sæt sommer- eller vinterdæk - hvis de var placeret i et aflåst rum eller lokale. De er også dækket, hvis de var indleveret til opbevaring hos en bilforhandler/reparatør.

 • Hvis din bil bliver stjålet

  Vi dækker tab af din bil i forbindelse med tyveri eller røveri. Og bliver bilen fundet, så dækker vi også eventuelle skader, bilen har fået i forbindelse med tyveriet og også omkostninger til transport af bilen til din adresse.

 • Ekstraudstyr

  Forsikringen dækker ekstraudstyr for maks. 28.713 kr. (2023). Kontakt os, hvis du har mere udstyr.

 • Erstatningsbil

  Vi dækker omkostninger til en erstatningsbil i en periode, som svarer til en normal reparationsperiode, hvis bilen er til reparation med en skade på et værksted, som er anvist af os. Læs mere

 • Omkostninger i forbindelse med bugsering

  Vi dækker bugsering af din bil til nærmeste reparatør, hvis bilen ikke kan køre fra skadestedet.

 • Redningshjælp, hvis du er involveret i et uheld i udlandet

  Gennem SOS Internationals røde kort får du dækket udgifter til fx bugsering, hjemtransport af dig og bilens passagerer, uforudsete hotelophold i forbindelse med uheldet, fremskaffelse af reservedele m.m.

 • Omkostninger til retshjælp

  Hvis du som bilejer eller bruger af den forsikrede bil kommer ud i en civil retstvist.

 • Batteri og elkabler

  Elkabler og ladekabler til el- og hybridbiler er også dækket. Vær opmærksom på, at forsikring af ladestationen hører under din Parcelhusforsikring.

Du kan læse mere om kaskodækningerne her

Tilvalgsdækninger

 • Udvidet Bildækning

  • Friskadeforsikring - du betaler ingen selvrisiko, hvis din bil fx bliver stjålet, ved brand, eksplosion, kortslutning og lynnedslag, hvis der falder noget ned på bilen m.m.
  • Glasskader - hvis du får en skade på bilens ruder, glastag, lygteglas eller glasset i sidespejlene. Ved udskiftning af forrude og/eller glastag skal du dog selv betale en mindre selvrisiko.
  • Dækning ved værditab - hvis reparationen af skaden på din bil løber op i et beløb, som er større end 20 % af bilens handelsværdi. Så får du udbetalt en kontant tillægserstatning.
  • Lånebil - hvis dit værksted ikke tilbyder det (op til 500 kr. pr/døgn).
 • Førerpladsdækning

  Du er dækket, hvis du som fører af bilen kører galt og kommer til skade, og ingen andre motordrevne køretøjer er indblandet. Du er også dækket, hvis du kommer til skade, når du stiger ind og ud af bilen. Læs mere om Førerpladsdækning.

 • Dækning ved parkeringsskader

  Dækker hvis andre påkører din bil. Og ikke giver sig til kende. Vi dækker også selvrisikoen.

 • Forsikring af familiens unge bilister

  Ingen forhøjet risiko, når familiens unge under 26 år låner bilen. Samtidig giver vi den unge mulighed for at optjene anciennitet, når den unge senere selv skal købe forsikring. Læs mere

 • Vejhjælp

  Hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Læs mere om Vejhælp.

Læs mere om dækningerne

 • Har du allerede din bilforsikring hos os? Log på Min Side og se, hvordan du er dækket.

Hvad koster en god bilforsikring?

Med vores beregner kan du hurtigt se, hvad en Bilforsikring hos os koster for jeres familie. 

 

Beregn pris

Har du brug for rådgivning?

Hvilke dækninger skal du vælge? Hvilken selvrisiko? Hvad med antal kilometer, og er naboen dækket, hvis han låner bilen?

Det er vigtigt, at du har de helt rigtige dækninger, som passer til din familie og jeres kørselsbehov. Og netop derfor sidder vores rådgivere altid klar ved telefonen, så de kan rådgive dig.

Ring til os direkte på 33 14 30 50, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - ring mig op

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?

Spørgsmål og svar om Bilforsikring

Dækker Bilforsikringen særlige biler fx el-biler, hybridbiler og veteranbiler?

Ja, Bilforsikringen dækker som udgangspunkt alle biltyper. Kontakt os, hvis du har en særlig bil, så kan vi give dig et tilbud.

Læs mere om forsikring af el- og hybridbiler

Dækker Bilforsikringen også en leasingbil?

Ja, du kan sagtens forsikre din leasede bil hos os.

Kan det betale sig at købe en kaskoforsikring til en ældre bil?

Det vil altid være en meget individuel vurdering. Du skal holde bilens værdi og forsikringens pris op mod hinanden – men du skal også se på, om du har råd til selv at erstatte bilen, hvis den bliver stjålet eller totalskadet. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for det. Husk, at du altid skal have en ansvarsforsikring, når du køber en bil. Uanset hvor gammel bilen er.

Dækker Bilforsikringen også, hvis bilen bliver kørt af en 17-årig?

Ja, Bilforsikringen dækker også 17-årige bilister, som kører din bil, hvis loven i øvrigt er overholdt. Dvs. at den unge bilist blandt andet skal have bestået teori- og køreprøve og køre bilen sammen med en erfaren ledsager (person over 30 år, som har haft kørekort i mindst 10 år).

Læs mere.

Kan jeg få overført anciennitet fra mit tidligere selskab?

Ja du kan sagtens overføre din anciennitet fra et andet selskab til os. Du skal blot oplyse hvilket selskab og det gamle policenummer.

Hvordan anmelder jeg en skade på min bil?

Anmeld din skade lige her, eller kontakt vores bilskadeafdeling på 33 45 74 01. Vi har et team af skadesbehandlere, som udelukkende er specialiseret i bilskader. De sidder altid klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 08.30 - 16.00.

Læs også vores spørgsmål og svar om bilskader

Husk, at glasskader ikke skal anmeldes direkte. Kontakt i stedet reparatøren direkte, og husk at oplyse, at det er en forsikringsskade.

Dækker Bilforsikringen, hvis jeg låner min bil ud?

Ja, Bilforsikringen dækker også, hvis du låner din bil ud til andre.