Anmeld skade på bil

Har du brug for vejhjælp?

Ring på 33 45 75 25, så hjælper vores samarbejdspartner dig. 

 

Få svar på dine spørgsmål om bilskader

Kommer jeg til at betale selvrisiko ved trafikuheld?

Hvis der er en modpart involveret i din skade, er det fordelingen af ansvaret, der afgør, om du skal betale selvrisiko. Hvis der ikke er andre involveret i din skade, skal du som udgangspunkt betale selvrisiko. Det afhænger dog af, hvilke dækninger du har på din forsikring.

Hvor lang tid tager det at afgøre min sag?

Er din sag enkel, kan vi hurtigt placere et ansvar, tage stilling til betaling af selvrisiko og afslutte din sag. Er det en mere omfattende sag med flere parter og vidner, kan afklaringen af ansvar trække lidt længere ud. Vi gør alt for at holde dig opdateret undervejs, så du ved, hvornår du kan forvente en afgørelse.

Må jeg køre min bil på værksted, før jeg har indsendt en skadeanmeldelse?

Vi ser gerne, at du anmelder skaden, før du kører på værksted, eller hurtigst muligt efter. 

Skal jeg anmelde en skade, hvor det er modparten, der er ansvarlig?

Ja, når du er kaskoforsikret hos os, er det os, der behandler skaden og efterfølgende retter krav til modpartens ansvarsforsikring.

Der er kun sket skade på modpartens køretøj, skal jeg også anmelde det?

Ja, du skal anmelde alle skader til os. Selvom der kun er sket skade på modpartens køretøj, skal vi stadig tage stilling til kravet fra modpartens forsikringsselskab ud fra din anmeldelse.

Kan jeg være sikker på, at det kun er den aktuelle skade på modpartens køretøj, som udbedres?

Det er altid uvildige taksatorer, der vurderer og besigtiger forsikringsskaderne for at sikre, at det kun er den aktuelle skade, som værkstedet reparerer. Det er dog altid en god ide at tage billeder af begge biler lige efter uheldet, så du kan dokumentere skadens omfang.

Skal jeg selv afmelde min stjålne bil hos SKAT?

Nej, når du er kaskoforsikret, afmelder vi din bil, hvis den ikke er fundet efter 4 uger. Vær opmærksom på, at det kan få betydning for din ret til erstatning og reparation, hvis du alligevel afmelder bilen på skat.dk, og bilen bliver fundet med skader. Det skyldes, at både ansvar- og kaskoforsikring ophører på bilen fra den dato, bilen er blevet afmeldt.