Skab tryghed i hverdagen – hele livet

Få forsikringer, der matcher dine behov

Når tiderne og livet skifter, har du brug for at vide, at du er sikret.

Med Djøf Forsikring får du forsikringer til hele livet. Forsikringer som tilgodeser dine behov. Giver dig nem online selvbetjening. Og hvor overskud kommer dig til gavn som medlem.  

Djøf Forsikring er nemlig ejet af Djøf-medlemmerne og har medlemmerne som det centrale omdrejningspunkt. Det er en værdibaseret måde at tænke forsikring på, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig. Og passer til tiden. Vi kalder det Forsikring til Tiden.

Djøf Forsikring er under brandet Købstædernes Forsikring og formidles af Djøf. 

Vores vigtigste opgave er at give dig økonomisk tryghed i hverdagen og ro om fremtiden – og derfor vil vi altid gerne kigge på, om dine forsikringer kommer den rigtige vej rundt om dig og dit liv.

Flere fordele som kunde i Djøf Forsikring

 • ID-sikring, så er du bedre stillet - også online.

  ID-sikring er en del af Indboforsikringen. Vi hjælper dig, hvis du bliver udsat for et identitetstyveri fx nogle opretter et lån i dit navn.

 • Psykologisk krisehjælp ved akutte kriser

  Vi tilbyder op til 15 timers psykologisk krisehjælp ved visse akutte kriser, hvis du har din indboforsikring hos os.

 • Ingen selvrisiko på glasreparation på personbiler, hvis du har kasko

  Får din bil en glasskade, som ikke kræver udskiftning af ruden, dækker din Kaskoforsikring hver en krone af  reparationen.

 • Én skade, én selvrisiko - det giver mening

  Hvis flere af dine forsikringer hos os bliver ramt af samme skade - fx et indbrud, hvor vinduet er brudt op og indbo er stjålet - så betaler du naturligvis kun én selvrisiko, det højeste selvrisikobeløb.

 • Endnu flere fordele - for dig der er Fordelskunde

  Samler du dine forsikringer hos os, får du endnu flere fordele. Læs mere her

Vi bygger på 260 års erfaring

Djøf Forsikring udbydes af  Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre og sikre kunder i hele landet. Som medlem af Djøf har du adgang til et bredt udvalg af konkurrencedygtige privat- og erhvervsforsikringer, der skaber økonomisk tryghed og sparer dig for bekymringer, hvis uheldet er ude.

Se mere om Købstædernes Forsikring