Ung billist

Det er lidt af en milepæl, når familiens unge får kørekort. Husk, at du kan forsikre dig, så selvrisikoen på skader ikke stiger. Ring og hør mere.

Forsikring af familiens unge bilister

Normalt er der en forhøjet selvrisiko, når familiens unge under 26 år låner bilen. Sådan er det også hos os, men du kan vælge en tilvalgsdækning, hvor du undgår forhøjet selvrisiko, hvis der sker skade på bilen. Samtidig har den unge faktisk mulighed for at optjene anciennitet, som kommer i spil, når den unge på et tidspunkt selv skal ud og købe forsikring.
Inden I kører ud af indkørslen, kan det være en god idé at have aftalt hvem af jer, der dækker en eventuel selvrisiko - skulle I være så uheldige, at der sker en skade undervejs.

Fordelskunder er allerede dækket

Er du fordelskunde hos os, så slipper du allerede for den forhøjede selvrisiko for unge under 26. Læs mere her.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål til, hvordan familiens unge er dækket, når de låner din bil? Hvilket dækninger har du brug for? Hvad hvis den unge selv køber bil?

Det er vigtigt, at du har de helt rigtige dækninger, som passer til din familie og jeres kørselsbehov. Og netop derfor sidder vores rådgivere altid klar ved telefonen, så de kan rådgive dig.

Ring til os direkte på 33 14 30 50, eller lad os ringe dig op. 

Bliv ringet op